Indlæser...
Kundecenter - Her finder du information om hvordan du handler på www.dalmosebraende.dk. Klik på det emne du ønsker oplysninger om og du vil springe til emnet i teksten neden for.
Vi har bestræbt os på at gøre bestilling og køb via vores hjemmeside så let som muligt. Hvis du ikke finder hvad du søgte, har flere spørgsmål, eller forespørgsler på andre varer, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Vi hjælper meget gerne med råd og vejledning. Kontakt Dalmose Brænde på telefon eller e-mail:

-Telefonnummer: 32133373. Hvis vi ikke er ved telefonen, så læg en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt.
-E-mail: info@dalmosebraende.dk Vi vil typisk svare indenfor få timer i åbningstiden.
 
Vi kan kontaktes telefonisk på hverdage mellem kl. 8.00 - 16.00

Vi bestræber på at svare på mails indenfor 12 timer og gerne hurtigere på hverdage.

Vi hjælper dig altid på vej og finder en løsning, som du er tilfreds med.
 

Kvalitet og varemærker

Vores varer leveres af producenter, som er kendt for at levere varer i god kvalitet. Under informationerne om de enkelte varer finder du relevante specifikationer. Vi tilstræber kun at sælge varer af høj kvalitet og har udvalgt vores leverandører efter at de kan levere den kvalitet vi ønsker for den enkelte vare.

På www.dalmosebraende.dk sælger og markedsfører vi både varer under eget varemærke ”Dalmose Brænde” og varemærker fra andre leverandører. I beskrivelsen af de enkelte varer vil det tydeligt fremgå, hvilken vare der er tale om via oplysninger om varemærke, oprindelsesland og tekniske specifikationer.

For varer markedsført under varemærket ”Dalmose Brænde” står Dalmose Brænde A/S fuldt inde for kvaliteten af de udbudte varer. Varerne produceres for Dalmose Brænde A/S af udvalgte producenter efter de forskrifter og kvaliteter, som vi på forhånd har aftalt med vores leverandører. Vi overvåger løbende kvaliteten af alle de varer, vi markedsfører.

For både egne varemærker og varer fra andre produkter gælder samme rettigheder, jf. Produktansvarsloven. Dalmose Brænde A/S har tegnet produktansvarsforsikring for alle vores udbudte varer.
 

Kvalitet - ovntørret brænde

Alt brænde, der er ovntørret fra Dalmose Brænde opbevares indendørs i moderne lagerfaciliteter. Af- og pålæsning sker via integrerede ramper, og transporten sker altid med lukkede biler. Du kan derfor være helt sikker på, at det brænde du får fra Dalmose Brænde er tørt og klart til brug. Brændet tørres ned, så fugtigheden ikke overstiger 15 - 20 pct. i gennemsnit.

Der findes flere metoder til at måle fugtprocenten i brænde. Der findes dog ikke tilnærmelsesvis en standardmetode som anvendes bredt i markedet. Dalmose Brænde måler efter følgende metode:
 
Der foretages fugtmålinger i vilkårligt udtagne brændestykker fra et brændetårn. Måling med fugtmåler foretages på tre punkter i et brændestykke:
1.    På siden af brændestykket
2.    I enden af brændestykket
3.    Brændet kløves og der måles i kernen af det kløvede stykke 

Gennemsnittet af disse tre målinger danner baggrund for den fugtprocent, som angives i vores produktspecifikationer.

Vi kvalitetssikrer løbende vores leverandører, og gør meget ud af at sikre, at de kun leverer brænde i den aftalte kvalitet. Du kan altså bruge det straks, når du får det leveret. Det er dog altid en fordel at tage brændet ind i varmen inden anvendelse.

Ovntørret brænde fra Dalmose Brænde er tørret ned med brug af affaldstræ og rester fra brændeproduktionen. Altså 100 pct. CO2 neutral tørring og ingen brug af fossile energikilder.
 

Leveringsområde

Vi leverer i hele landet (untaget ikke brofaste øer og Bornholm).
 

Køb på www.dalmosebraende.dk

For at foretage et køb på dalmosebraende.dk skal du igennem 5 trin:
Trin 0: Find de varer, du ønsker at købe og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til bestilling.
Trin 1: Indtast dine personlige oplysninger – navn, adresse, telefonnummer og email. Det kan du gøre nemt ved blot at indtaste dit telefonnummer, hvor efter de fleste oplysninger udfyldes automatisk. Husk at indtaste emailadresse og tjekke, at den er korrekt indtastet. Godkend også tilmelding til vort nyhedsbrev, hvis du ønsker det. Husk også at angive dine ønsker til levering og placering af dine varer samt eventuelt andre bemærkninger i feltet ”Notat til levering m.v.”
Trin 2: Vælg betalingsmåde og bekræft om varerne er købt til levering, eller du selv afhenter varerne.
Trin 3: Bekræft, at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet. Godkend vores forretningsbetingelser ved at markere det lille felt.
Trin 4: Hvis du vælger at betale med Dankort eller et andet kreditkort, bliver du overført til en sikker betalingsside, hvor du indtaster betalingskortoplysninger. Bemærk, denne side er ikke administreret af www.dalmosebraende.dk, men af vores betalingsindløser NETS A/S (tidligere PBS). Hvis du vælger at betale via bankoverførsel, skal du være opmærksom på, at vi ikke leverer dine varer før pengene er registreret på vores konto.

Dernæst sker der følgende:
Vi sender en e-mail med ordrebekræftelse for dit køb fra www.dalmosebraende.dk.
Vi giver besked inden levering. 
Bliver din ordre sendt med Danske Fragtmænd, få du besked på mail. 
Vi leverer dine varer i løbet af 5 hverdage (7 hverdage i højsæsonen).
Vi hæver det beløb, som blev reserevet på din konto, da du udførte betaling ved bestillingen og betalte med Dankort eller andet kreditkort.
 

Afhentning og udlevering af varer, som du har købt via hjemmesiden

Du er velkommen til selv at afhente de varer, som du har bestilt på vores hjemmeside. Du køber varene under produktkategorien ”AFHENT VAREN – SPAR FRAGTEN”. Processen for afhentning er følgende:
Trin 1: Du angiver i ”Notat om levering m.v.”, hvornår du ønsker at afhente dine varer.
Trin 2: Du vælger ”Afhentning” i forsendelsesfeltet for at bekræfte, at du selv vil afhente dine varer.

Varerne er klar til afhentning når du har modtaget ordrebekræftelsen. Ved afhentning skal du huske en kopi af din ordrebekræftelse før varen kan udleveres.

Udlevering sker fra følgende adresse:

Dalmose Brænde A/S 
Huginsvej 12
4100 Ringsted
 

ÅBNINGSTIDER   

Mandag til fredag fra kl. 8 00 til kl.16:00

Lørdag lukket

Kontoret er lukket i uge 28 og 29


LUKKEDAGE

Nytårsdag
Skærtorsdag
Langfredag
2. påskedag
St. Bededag
1. maj
Kr. Himmelfartsdag
Fredag efter Kr. Himmelfartsdag
Grundlovsdag
Uge 28 og 29
Juleaftensdag
1. juledag
2. juledag
Nytårsaftensdag
 

Større ordrer og køb af hele vognlæs

På vores hjemmeside angiver vi priser og mængderabatter for de flestes behov. Men hvis du har forespørgsler på større partier af vores varer, er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os pr telefon eller e-mail. Vi er selvfølgelig til at handle med, hvis du køber stort ind. 

Særligt hvis du har mulighed for at købe et helt vognlæs og selv kan læsse varerne af, har vi mulighed for at kunne tilbyde dig ekstra gode priser.
 

Alternative leveringsformer

Hvis du ønsker at have placeret dine varer et sted, som vores normale leveringsform med palleløfter ikke kan klare, kan du bestille mobilenhed, som koster 50,- pr. palle. Kontakt os, så finder vi en løsning. Vi kan dog ikke garantere, at prisen for levering bliver den samme som vores normale leveringsform. 
 
 

Priser og vilkår for handel på www.dalmosebraende.dk

Alle priser på www.dalmosebraende.dk er angivet inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser og der tages forbehold for trykfejl. Når du handler med dalmosebraende.dk, er alle aftaler underlagt dansk ret og eventuelle retstvister behandles ved Retten i Roskilde. Læs vores handelsbetingelser - klik her.
 

Gebyr ved betaling med kreditkort

Når du godkender ordren, bliver beløbet reserveret på din konto, og de trækkes først, når varen er leveret hos dig.

Ved betaling med kreditkort opkræves der ikke gebyr for betaling med Dankort og dansk udstedte MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express. 

Ved betaling med udenlands udstedte MasterCard, Maestro og VisaElectron opkræves der 2,95% af transaktionsbeløbet. Dog min 1,95 kr. pr. transaktion.
Ved betaling med udenlands JCB : 3,74% af transaktionsbeløbet. Dog min 1,95 kr. pr. transaktion.
 

Sikkerhed ved online betaling

Når du handler på www.dalmosebraende.dk, håndteres betalingen af NETS A/S (tidligere PBS). Alle betalingsmåder sker via en sikker forbindelse (https). De indtastede oplysninger er krypterede (SSL) og kan ikke læses af andre.

Kortoplysningerne sendes over en krypteret forbindelse til serveren hos NETS, som er dansk betalingsindløser for Dankort (og visse andre kreditkort) i Danmark. Forbindelsen til NETS håndteres af vores betalingsformidler Dandomain. www.dalmosebraende.dk opfylder alle de krav, som NETS stiller til sikkerhed ved internethandel. www.dalmosebraende.dk har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger.
 
Om sikkerheden
Denne betaling benytter DanDomain Betalingssystem og er godkendt og certificeret af PBS. Al kommunikation mellem DanDomain Betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles. Ligeledes krypteres data der sendes mellem DanDomain Betalingssystem og PBS's betalingsserver.

 

Hvorfor viser browseren ikke hængelåsen/sikkerhedssymbolet?
SSL kryptering sikrer, at transaktionsinformationen bliver sendt sikkert mellem dig og serveren. Det at køre en sikker SSL forbindelse medfører desværre også, at browseren bliver lidt langsommere. DanDomain WebShop benytter frames for at gøre navigationen nemmere og sideopdateringer hurtigere og mere effektiv. Derfor har vi valgt kun at placere SSL kryptering på de forms/frames som indeholder følsomme data (eks. indtastningssiden for dankort). Da sider som produktmenuen og kurven ikke indeholder følsomme oplysninger har vi valgt ikke at køre dem krypteret for ikke at sløve dem ned.

Desværre (men ikke uden grund) vil browseren ikke vise hængelåsen/sikkerhedssymbolet medmindre hver eneste frame på siden er SSL krypteret. Derfor, når kun en frame er krypteret, vil browseren altså fremstå uden hængelåsen/sikkerhedssysmbolet. Men dette betyder ikke at den side som benyttes til dankortbetalingen ikke er sikker.

Du kan verificere at framen med dankort betalingssiden er SSL krypteret ved at højere-klikke inde i framen og vælg egenskaber/properties. Her vil browseren bekræfte, at denne side er sikret med SSL forbindelse.

Betaling via bankoverførsel

Hvis du under betaling vælger at betale ved bankoverførsel, så afsendes varerne først, når pengene er registreret som indbetalt på vores konto. Vi gemmer ordren i 3 uger, hvorefter den automatisk slettes. Husk at opgive ordre nr. som reference ved betaling. Indbetaling i DKK sker til reg./konto nr. 2186 / 0713251240. Når vi har registreret din betaling sker levering af dine varer som beskrevet i afsnittet om levering. 
 
Bemærk også, at betaling via bankoverførsel IKKE er omfattet af indsigelsesordningen. Du kan læse mere om Indsigelsesordningen ved nethandel hos E-handelsfonden - klik her.
 

Brug cookies og logstatistik

www.dalmosebraende.dk benytter logstatistik til at indsamle data, om antal besøgende på hjemmesiden, og om hvordan du som kunde bruger vores hjemmeside. Den statistik vi opsamler, bruges til at optimere din købsoplevelse, hjemmesidens brugervenlighed og funktionalitet.

www.dalmosebraende.dk anvender cookies til at holde styr på de varer, du lægger i din indkøbskurv, og til at styre de tilbud du finder på hjemmesiden. Konkret bruger dalmosebrande cookies til følgende:
-Oplysninger om, hvilke varer du lægger i din indkøbskurv
-Oplysninger om, hvorvidt du tidligere har besøgt www.dalmosebraende.dk
-Oplysninger, der anvendes i Google Analytics og som har til formål at tælle antallet af unikke brugere og hvilke hjemmesider de besøgende kommer fra, når de besøger www.dalmosebraende.dk
-Oplysninger, der anvendes ved reklamekampagner i Google Adwords for at se, hvordan de enkelte kampagner påvirker antal besøgende og køb på www.dalmosebraende.dk

Hvad er en cookie?

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (altså på din computer). På den måde kan du som kunde genkendes næste gang du besøger vores hjemmeside. Der lagres ikke personlige oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx brugernavn til login på et website. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk.
 

Sletning af cookies

Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Hvis du ønsker det, skal du gøre det i din egen browser. Du kan se, hvordan du gør det konkret for de mest almindelige browsere ved at følge linket nedenfor.

Kan du ikke finde din browser, kan du finde mere info her.  

Bedrageri

Falske bestillinger og bedrageriforsøg politianmeldes uden varsel.
 

Rettigheder

Information og materiale på www.dalmosebraende.dk og andet informationsmateriale fra Dalmose Brænde ApS anvendt i andre medier, herunder tekst, produktbilleder, logo og slogan m.v. må ikke reproduceres, ændres, kopieres eller gemmes i nogen form.

Dalmose Brænde A/S vil uden varsel foretage retslige skridt, hvis vores rettigheder anvendes eller misbruges.
 

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet indeholder viden og information om markedet for brænde og biobrændsel, nyheder om www.dalmosebraende.dk, samt særlige tilbud som vi ønsker at tilbyde vores faste kunder og andre interesserede. Vi sender kun nyhedsbrevet ud ca. 5-6 gange om året, da det ikke er vores hensigt, at nyhedsbrevet kun skal være en løbende reklamemail.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev på forsiden af www.dalmosebraende.dk. Endelig vil du ved køb automatisk være sat op til at modtage vores nyhedsbrev under Trin 1 i bestillingsprocessen. Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, skal du blot fjerne markeringen. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet, vil du modtage en email, hvor du bliver bedt om at bekræfte tilmeldingen. Når du har bekræftet tilmeldningen, vil du løbende modtage vores nyhedsbreve.

Du kan altid let framelde dig nyhedsbrevet via linket "Afmeld" i alle nyhedsbreve, hvis du ikke længere ønsker at modtage brevet.