Indlæser...

BELLA TRÆPILLER 8 mm - 832 kg - MARTS TILBUD

Tilpas din ordre
2.695,00 kr.
Inkl. moms
BELLA TRÆPILLER 8 mm - 832 kg - MARTS TILBUD er tilgængelig i intervaller af 1

Information

Varemærke: Bella Træpiller

Farve: Blandet lyse og mørke

Antal kg pr. palle: 832

Antal sække pr. palle med træpiller 8 mm: 56

Størrelse: Ø 8 mm - længde op til 30 mm

 Energiindhold - effektiv: Ca. 4,8 kWh/kg

Askeindhold: Ca. 0,5 pct

Askesmeltepunkt:  Ca. 1.400 gr.

Vægtfylde: Ca. 650 kg/m3

Vandindhold: 6 til 8 pct.

Smuld: < 0,5%

Emballage: Engangspalle, klare sække med hættestræk over pallen i plast.

 

Kontakt vores kundeservice

Har du spørgsmål til vores træpiller 8 mm, eller ønsker du hjælp til at gennemføre din bestilling? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage fra kl. 08.00 til kl. 16.00. Vores kundeservice kan kontaktes på tlf. 32 13 33 73 eller skriftligt via vores kontaktformular eller info@dalmosebraende.dk. Ved skriftlige forespørgsler svarer vi hurtigst muligt.

Vare nr.: B8P52

8 mm Bella træpiller 

Dalmose Brænde forhandler 8 mm Bella Træpiller. Bella Træpiller er et godt alternativ til de kendte varemærker, der ellers findes inden for 8 mm træpiller. Disse træpiller har nemlig en meget høj kvalitet i forhold til deres pris. Bella Træpiller bliver leveret på en palle med 52 sække, der i alt vejer 832 kg. Alle træpillerne er blevet opsækket i Danmark.

Køb træpiller i topkvalitet hos Dalmose Brænde

Vi ønsker at være din fortrukne leverandør af træpiller i Danmark, og vi har derfor stort fokus på at levere den bedste service til dig. Dette indebærer for os en hurtig levering, og du kan i de fleste tilfælde forvente at få leveret dine træpiller inden for 5 hverdage efter, at vi har modtaget bestillingen. Vi leverer varerne til den ønskede adresse, og vi giver dig altid besked på sms dagen før leveringen.

Gratis levering

Vi leverer gratis til alle brofaste øer i Danmark – bestil dine løse træpiller i dag, og vi leverer inden for 5 hverdage. Har du spørgsmål vedrørende levering eller bestilling, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 5760 0003 eller udfylde kontaktformularen.

 

Afhentning af løse træpiller
frem til kl. 14:30