Træpiller på Sjælland

Indlæser...

Leder du efter træpiller på Sjælland? Så er du kommet til det rette sted! Vi tilbyder et bredt udvalg af træpiller i både 6 mm og 8 mm størrelser til konkurrencedygtige priser. Vores træpiller er produceret af høj kvalitet og opfylder de svenske standarder for effektiv og miljøvenlig opvarmning. Vi leverer træpiller gratis til hele Sjælland og er en af Danmarks ældste og største leverandører af biobrændsel. 

 

Træpiller af højeste kvalitet til hele Sjælland

Vores træpiller til Sjælland og resten af landet er af den højeste kvalitet, og vi følger de svenske normer for kvalitet. Træpillerne er produceret med omhu, så de brænder rent og effektivt, samtidig med at de reducerer udledningen af skadelige stoffer. Vores træpiller indeholder en minimal mængde svovl, kvælstof og aske for at mindske skaden på miljøet samt et lavt indhold af støv og smuld, så du ikke oplever problemer med fyringen. 


Vi leverer både billige og kvalitetssikre træpiller på 6 mm og 8 mm til Sjælland, som alle giver en pålidelig og effektiv opvarmning.

 

 

Træpiller 6 mm til Sjælland

6 mm træpiller er et godt valg til en almindelig træpilleovn og kan bruges i alle træpillefyr. Ved at vælge 6 mm træpiller får du en større brændoverflade, som giver en bedre forbrænding og mere energi. Træpiller på 6 mm producerer mindre aske og brænder fuldstændigt op. På denne måde reduceres risikoen for slaggerdannelse. 

Træpiller 8 mm til Sjælland

Træpiller i 8 mm blev traditionelt brugt i Danmark til træpillefyr, men alle nye modeller bruger 6 mm. Er du indehaver af et ældre træpillefyr, kan du naturligvis købe billige og kvalitetssikre træpiller i 8 mm til hele Sjælland og resten af Danmark hos os.

 

Vi leverer både træpiller til Sjælland i sække og løse træpiller til Sjælland.

Gratis levering af træpiller til Sjælland og resten af landet

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du køber træpiller til Sjælland hos os. Derfor er vores webshop helt gennemsigtig uden skjulte tillæg, og vi tilbyder gratis fragt på alt biobrændsel. Vi ønsker nemlig, at vores kunder kan få adgang til førsteklasses billige træpiller uden at skulle bekymre sig om ekstra omkostninger ved levering.


Vi leverer 6 mm og 8 mm træpiller til hele Sjælland og resten af landet i lastbiler, der udelukkende bruges til at transportere biobrændsel. Desuden er de designet til at blæse træpillerne skånsomt ind i din beholder, så det ikke går ud over kvaliteten. Du kan altså roligt købe gode og billige træpiller til Sjælland hos os - vi leverer med sikkerhed og tillid!


Du er altid velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning.