Indlæser...

Om Dalmose Brænde 

Vores tilgang til at handle med brænde, træpiller og andre biobrændselsprodukter er dedikeret og professionel. Vi betragter biobrændsel på lige fod med andre produkter, der anvendes til energiformål. 

Hvis man vil være en seriøs og professionel leverandør, så skal man være det 100 pct. Det er nødvendigt for at have viden om markedet og for at du som kunde kan få den rigtige rådgivning. 

Vi har truffet nogle valg for at kunne betjene dig bedst muligt:
  • Du skal have adgang til præcis information om egenskaberne ved de varer, som du køber af os.
  • Vi sælger kun varer, hvor vi kan stå inde for kvaliteten. Vi har udvalgt vores leverandører nøje for at sikre høj kvalitet, og vi overvåger løbende produkternes kvalitet.
  • Vi tror på, at du værdsætter smidig og præcis levering, hvor varene er placeret, der hvor du ønsker det. Vi kan selvsagt ikke garantere noget, men vi har ved vores valg af distributør, og måden vi kommunikerer med dig på, gjort meget for vi får en fælles forståelse af, hvor varen skal placeres.
  • Vi tror på gammeldags service med god behandling og rådgivning. Det betyder ikke, at der ikke kan ske fejl, fordi fejl vil opstå. Men du har dog krav på, at vi forsøger at finde en løsning. 
  • Vi vil levere biobrændsel til konkurrencedygtige priser - også selv om vi sælger kvalitetsvarer, gør mere ud af leveringen, og giver god service.
Måske kan du en gang i mellem finde en vare lidt billigere hos en anden leverandør. Det er helt fint med os. Men vi vil meget gerne, at du er opmærksom på, hvad vi står for og kigger på den ”samlede pakke” vi leverer. Vi siger ikke, at der ikke findes andre som kan sælge brændeprodukter i god kvalitet og god service. De findes – uden diskussion.
 
Selv om du vælger en anden leverandør, så vil vi stadig altid gerne hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Læs derfor vores "Viden om" sider, der handler om, hvad du skal være opmærksom på, når du køber brænde, træbriketter og træpiller. Indholdet på siderne er forsøgt fremstillet objektivt og er baseret på uafhængige kilder.

Og ja, vort logo er lavet efter det sted, som Dalmose Brænde har navn efter.
 

God fornøjelse med at handle på www.dalmosebraende.dk.