Dalmose Brande Forside

Omkostninger ved at fyre med træpiller

Tilbage til Viden om Træpiller 

Der findes mange opgørelser og studier af, hvad omkostningerne er ved forskellige opvarmningsformer - herunder fyring med træpiller. De enkelte resultater afhænger af forudsætninger, energibehov, isoleringsgrad m.v. Fælles for dem er, at fyring med træpiller er rigtig godt for dit varmeregnskab. Vi mener derfor, at der rigtige gode grunde til at fyre med træpiller – både ud fra et økonomisk synspunkt og ud fra et miljømæssigt synspunkt.
 
Det bedste råd vi kan give er, at spørge hos forskellige udbydere af fyringsanlæg til træpiller og andre energirådgivere. De kan lave konkrete beregninger af, hvordan økonomien ser ud for dig, hvis du overvejer at skifte til træpiller.

Nedenfor er et par henvisninger som indeholder konkrete beregninger af de samlede omkostninger ved fyre med træpiller i forhold til andre brændeformer.
 

Energitjenesten vejleder og udarbejder beregninger for forskellige opvarmningsformer. Se hvad du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at fyre med biobrændsel - klik her
 

EA Energianalyse er specialist i komplekse analyser på energiområdet. Denne analyse viser, hvor attraktivt det er at fyre med træpiller - klik her.

Dalmose Brænde sælger træpiller i høj kvalitet og til lave priser - se hvor billigt du kan købe træpiller i god kvalitet hos os - klik her.